Μετά τον Τσίπρα ο Τουσκ θα δει Νταβούτογλου και Ερντογάν - iefimerida.gr

Μετά τον Τσίπρα ο Τουσκ θα δει Νταβούτογλου και Ερντογάν

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 10 το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ντόναλντ Τουσκ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ξεκίνησε σειρά επαφών με τους Ευρωπαίους ηγέτες σε μια προσπάθεια για καλύτερη προετοιμασία των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ και της Τουρκίας στις 7 Μαρτίου.

Μετά την συνάντηση με τον κ. Τσίπρα το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Τουσκ θα ταξιδέψει στην Αγκυρα, όπου και θα συνομιλήσει με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, ενώ στη συνέχεια, θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη, όπου και την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο μαραθώνιος επαφών του κ. Τουσκ ξεκίνησε από την Βιέννη και το τετ α τετ με τον καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν και θα συνεχιστεί σε Λιουμπλιάνα, Ζάγκρεμπ και Σκόπια.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αν και το αρχικό του πρόγραμμα περιελάμβανε ραντεβού τόσο με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτεμπεργκ όσο και με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Frontex Φαμπρίτσε Λετζέρι, αυτά δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ