Γεμίζει η Τούμπα στον ημιτελικό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Γεμίζει η Τούμπα στον ημιτελικό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυξανόμενος ο ρυθμός πώλησης των εισιτηρίων του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Δικέφαλο του Βορρά σήμερα υπολογίζεται ότι «έφυγαν» περίπου 3000 εισιτήρια για το πρώτο ματς με τους ερυθρόλευκους, κάτι που ανεβάζει στις 10.500 τα εισιτήρια που έχουν βρει κάτοχο. Ακόμη απομένουν άλλα περίπου 9000 εισιτήρια. Υπενθυμίζεται ότι η διάθεσή τους γίνεται μέσω των εκδοτηρίων, ίντερνετ αλλά και από τα καταστήματα Γερμανός με τα οποία συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Κλάους Αθανασιάδη και Γκάρι Ροντρίγκες στον ημιτελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν χωρίς πρόβλημα στην σημερινή προπόνηση, με αποτέλεσμα να φανεί στην τελευταία αυριανή προπόνηση αν θα μπορούν να είναι στην διάθεση του Ίγκορ Τούντορ στο κρίσιμο ματς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Τούμπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ