Βαρύ κλίμα για τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό - Κρίνεται στα επόμενα παιχνίδια - iefimerida.gr

Βαρύ κλίμα για τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό - Κρίνεται στα επόμενα παιχνίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε νέα αγωνιστική κρίση. Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ο οποίος αποτέλεσε ένα τεράστιο πλήγμα, ήρθε και η νέα ήττα από την ΑΕΚ, μόλις μια αγωνιστική μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, για να τον αφήσει επτά βαθμούς πίσω από την Ένωση.

Η 2η θέση δείχνει να απομακρύνεται πλέον και στόχος του τριφυλλιού είναι να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην ΑΕΚ προκειμένου να μην μπει με μεγάλη διαφορά στα πλέι-οφ. Ωστόσο αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα επί ημερών Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός παρά τις αρκετέ μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σταθερότητα στην ομάδα του, αλλά εξακουλουθεί να στηρίζεται από την διοίκηση του συλλόγου.

Με τον Στραματσόνι στο τιμόνι, ο Παναθηναϊκός έχει χάσει 16 βαθμούς σε 13 αγώνες με μόλις 7 νίκες και δεδομένα υπάρχει πρόβλημα. Αυτό επιβεβαιώνει άλλωστε και το ρεπορτάζ που θέλει τον «Στράμα» να μπαίνει στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ντέρμπι και να τα βάζει με τους ποδοσφαιριστές του σε έντονο ύφος.

Δεν αποκλείεται πάντως, τα αμέσως επόμενα παιχνιδια να κρίνουν και το μέλλον του Ιταλού στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με την αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ