Νίκη 3-0 για τον Ολυμπιακό επί της Βέροιας και 43ο πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Νίκη 3-0 για τον Ολυμπιακό επί της Βέροιας και 43ο πρωτάθλημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Βέροιας και κατέκτησε και μαθηματικά το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ηττα για τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη από τον Λεβαδειακό.

Εχοντας αρκετές αλλαγές στην 11άδα του μετά τον αποκλεισμό από την Αντερλεχτ και ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Βέροιας στο «Γ.Καραϊσκάκης». Ο Φουστέρ άνοιξε το σκορ στο 19 και διπλασίασε τα τέρματά του στο 65΄για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Πουλίδο στο 83΄.

Στη Νέα Σμύρνη, ο Λεβαδειακός έσπασε το αήττητο 11 αγώνων του Πανιωνίου επικρατώντας με σκορ 2-0. Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Γιακουμάκη ενώ στο 13΄αποβλήθηκε ο Ανσαριφάρντ με απευθείας κόκκινη. Με τη λήξη του ημιχρόνο ο Γιακουμάκης πέτυχε και δεύτερο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τον Λεβαδειακό.

Εντυπωσιακό ματς έγινε στην Κομοτηνή. Ο Πανθρακικός προηγήθηκε με τον Ιγκορ στο 12' για να ισοφαρίσει ο Χρήστου στο 36΄. Ομως οι γηπεδούχοι στο 55΄με τον Ντιγκινί πήραν εκ νέου προβάδισμα αλλά η συνέχεια άνηκε στον ΠΑΣ, ο οποίος με γκολ των Σκόνδρα στο 67΄, Μανιά στο 73' και Ιλιτς στο 85' έφτασαν στο τελικό 4-2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Βέροια πρωτάθλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ