Ο Ρέμος τραγουδάει Παντελίδη και συγκινεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ρέμος τραγουδάει Παντελίδη και συγκινεί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Παντελής Παντελίδης να έφυγε απροσδόκητα από την ζωή, ωστόσο τα τραγούδια του υπάρχουν ακόμα και ερμηνεύονται από τους συναδέλφους του, σκορπώντας συγκίνηση στο κοινό.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ήταν στενός φίλος του νεαρού καλλιτέχνη και ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στην οικογένεια του μετά την απώλειά του, επέστρεψε στις βραδινές του εμφανίσεις και δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον φίλο και αδελφό του, Παντελή.

«Εσείς χάσατε έναν καταπληκτικό τραγουδιστή, εμείς ένα κομμάτι από τη ζωή μας! Να τον κρατήσουμε ζωντανό μέσα στις καρδιές μας και να θυμόμαστε όλα αυτά που έχουμε ζήσει μαζί του! Κι εσείς σαν ακροατές και εμείς σαν φίλοι του!», είπε στην έναρξη του προγράμματος, κάνοντας τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Ο Αντώνης Ρέμος κρατώντας από το χέρι τη Γλυκερία τραγούδησε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη στη μνήμη του.

Το κοινό από κάτω τραγούδησε μαζί του «Τα Σχοινιά Σου» και χειροκρότησε θερμά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Ρέμος Παντελής Παντελίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ