Στα χέρια των αρχών ένας από τους μεγαλύτερους βαρόνους ναρκωτικών - iefimerida.gr

Στα χέρια των αρχών ένας από τους μεγαλύτερους βαρόνους ναρκωτικών

ναρκωτικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας της Βραζιλίας βρίσκεται από χθες ένας από τους μεγαλύτερους βαρόνους ναρκωτικών του Ρίο ντε Τζανέιρο, ο Αντόνιο Φρανσίσκο Μπονφίμ Λόπες, γνωστός και ως «Νιέμ».

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη αστυνομία, πρόκειται για έναν από τους πλέον καταζητούμενους εμπόρους ναρκωτικών, ο οποίος προσπάθησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς για να αποφύγει τη σύλληψη.

Η μεγάλη επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της αστυνομίας του Ρίο ντε Τζανέιρο για να ανακαταλάβει φαβέλες, όπως η Ροσίνια -η περιοχή που συνελήφθη ο Νιεμ-, μία περιοχή με πληθυσμό 120.000 ατόμων, η οποία αποτελεί το κέντρο του εμπορίου ναρκωτικών. Μάλιστα από τις πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικοί απέκλεισαν τις εισόδους της φαβέλας για να ελέγχουν τα διερχόμενα οχήματα.

Η Ροσίνια θα είναι η 19η φαβέλα του Ρίο που ανακαταλαμβάνεται από τις αρχές έπειτα από τρεις δεκαετίες κυριαρχίας των εμπόρων ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ