Πασίγνωστο μοντέλο αποκαλύπτει ότι διάλεξε το φύλο του μωρού της -Πώς είναι δυνατό - iefimerida.gr

Πασίγνωστο μοντέλο αποκαλύπτει ότι διάλεξε το φύλο του μωρού της -Πώς είναι δυνατό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της Κρίσι Τέιγκεν ότι διάλεξε το φύλο του παιδιού της!

Η Τέιγκεν η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μιλώντας στο περιοδικό People, είπε: «Όχι μόνο περιμένω κορίτσι, αλλά επέλεξα να είναι κορίτσι. Το διάλεξα και είπα "Ας βάλουμε το κορίτσι!". Νομίζω ότι επηρεάστηκα από το γεγονός ότι ο John θα ήταν ο καλύτερος πατέρας σε ένα μικρό κορίτσι. Αυτό με ενθουσίασε. Με ενθουσίασε και μόνο η σκέψη... του να τον δω με ένα μικρό κορίτσι. Νομίζω ότι αξίζει ένα μικρό κορίτσι. Νομίζω ότι αξίζει αυτό το δεσμό».

Πώς επέλεξε το φύλο του μωρού της

Η επιλογή του φύλου του μωρού είναι δυνατή μέσω της προεμφυτευτικής γενετικής διαλογής (PGS) ή της προεμφυτευτικής γενετικής διάγνωσης (PGD). Μερικές κλινικές γονιμότητας προσφέρουν αυτή την επιλογή μαζί με τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η ίδια απαντώτας στην ερώτηση ενός φίλου της στα social media «πώς ακριβώς διάλεξες έμβρυο;» απάντησε: «Σου λένε ότι μπόρεσαν να δημιουργήσουν 10 έμβρυα. 6 κορίτσια και 4 αγόρια. "Θες να διαλέξεις κάποιο ή να γίνει τυχαία η επιλογή;"».

Σάλος με την αποκάλυψη

Φυσικά, η Τάιγκεν δεν έμεινε αλώβητη από αυτή την αποκάλυψή της. Τα αρνηγικά σχόλια στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί έπεσαν «βροχή»:

«Μήπως διάλεξες και τα μαλλιά και το χρώμα των ματιών Chrissy Teigen .... ανακατεύεις τις φυσικές ευλογίες από τον Θεό. Σου άρεσε πολύ;», έγραψε ένας χρήστης με το μοντέλο να του απαντάει: «Η φυσική μου ευλογία από τον Θεό ήταν η στειρότητα!».

Και ύστερα από τα μηνύματα αυτά, η ίδια φάνηκε να μετανιώνει την αποκάλυψή της... «Δεν “πετάξαμε” κανένα έμβρυο και σίγουρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι άλλα παιδιά, και των δύο φύλων, στο μέλλον. Αλλά δεν μπορώ να σας εξηγήσω μια τόσο πολύπλοκη διαδικασία. Δεν “δημιουργήσαμε” πάντως ένα κορίτσι. Είχαμε πολλά έμβρυα και απλά διαλέξαμε να βάλουμε πρώτο ένα θηλυκό. Διαβάζοντας τα σχόλιά σας απόψε, καταλαβαίνω ότι μάλλον έκανα λάθος που μοιράστηκα αυτή την πληροφορία. Νόμιζα ότι ο κόσμος θα μπορούσε να καταλάβει καλύτερα μια τόσο πολύπλοκη διαδικασία. Αλλά προφανώς δεν μπορεί. Και αυτό είναι δικό μου λάθος (που το μοιράστηκα)».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρίσι Τέιγκεν έγκυος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ