Top-16: Πέφτουν κορμιά στη Βαρκελώνη - Κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Top-16: Πέφτουν κορμιά στη Βαρκελώνη - Κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός μπαίνει στον 2ο γύρο του Top-16 της Euroleague έχοντας αρνητικό ρεκόρ νικών. Απόψε αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας (21:45, ΕΡΤ2) και με νίκη αποκτά το πάνω χέρι για την πρόκριση στα πλέι-οφ, έχοντας μάλιστα και πιθανότητες για πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ολυμπιακός δεν ολοκληρωσε με θετικό ρεκόρ το πρώτο μισό του Top-16 στην Euroleague. Αυτό τον αναγκάζει να παραταχθεί απόψε στη Βαρκελώνη και να επαναλάβει ότι και πέρυσι, μια νίκη, η οποία θα τον φέρει σε ρόλο οδηγού για την πρόκριση στα πλέι-οφ.

Σε περίπτωση ήττας οι ερυθρόλευκοι θα χάσουν πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση μιας εκ των πρώτων δύο θέσεων, η οποία θα τους δίνει πλεονέκτημα στα πλέι-οφ.

Ντεμπούτο στη φετινή Euroleague θα κάνει ο Κώστας Παπανικολάου με τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του ενώ με την Μπαρτσελόνα θα ντεμπουτάρει ο Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος με τη σειρά του θα τεθεί αντίπαλος με την προηγούμενη ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ματ Λοτζέσκι που έμεινε στην Αθήνα με ιογενή ίωση, ενώ, εκτός από τον Σέιν Λαουάλ που είναι εκτός δράσης έως το τέλος της σεζόν, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στη Μπαρτσελόνα, καθώς ο Άλεξ Αμπρίνες είναι αμφίβολος λόγω έντονων ενοχλήσεων στο στομάχι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ