Τι κάνουν οι συνεπείς και δεν αργούν ποτέ στα ραντεβού τους -7 κόλπα - iefimerida.gr

Τι κάνουν οι συνεπείς και δεν αργούν ποτέ στα ραντεβού τους -7 κόλπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανήκετε στην κατηγορία αυτών που πάντα αργούν και δεν μπορούν ποτέ να καταλάβουν πώς όλοι οι υπόλοιποι είναι συνεπείς; Στην περίπτωση που θέλετε αυτό να αλλάξει μια για πάντα διαβάστε τι κάνουν οι... Εγγλέζοι στα ραντεβού τους και είναι πάντα στο σημείο που πρέπει με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού.

  • Εχουν ρουτίνα στις πρωινές τους κινήσεις 

Οτι και να κάνουν το πρωί, σε ότι αφορά στην ετοιμασία τους έχει ρουτίνα. Δηλαδή γίνεται εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος. Για παράδειγμα το μακιγιάζ, κρατά 5 λεπτά. Για να βοηθηθείτε στην αρχή βάλτε χρονόμετρο.

Τι κάνουν οι συνεπείς και δεν αργούν ποτέ στα ραντεβού τους -7 κόλπα | iefimerida.gr 0
  • Εχουν μισοέτοιμο το πρωινό

Αναμενόμενο. Το ότι έχουν προετοιμάσει ή σχεδόν έτοιμο το πρωινό τους δεν σημαίνει ότι τρώνε κέικ από το σούπερ μάρκετ ή κάτι άλλο ανθυγιεινό. Αντιθέτως. Εκμεταλλεύονται τον όποιο ελεύθερο χρόνο τους για να ετοιμάσουν, για παράδειγμα μπάρες δημητριακών, σπιτικές!

Τι κάνουν οι συνεπείς και δεν αργούν ποτέ στα ραντεβού τους -7 κόλπα | iefimerida.gr 1
  • Εχουν σχεδιάσει τι θα φορέσουν για όλη την εβδομάδα 

Αν χρονομετρήσετε πόσο χρόνο σπαταλάτε για να διαλέξετε κάθε πρωί τι θα φορέσετε θα εκπλαγείτε. Ναι, προσπαθώντας να φορέσετε ένα μαύρο καλσόν μέσα στο σκοτάδι το οποίο στη συνέχεια αποδεικνύεται ότι είναι τρύπιο και άρα πρέπει να το αλλάξετε χάνετε χρόνο. Ετοιμάστε λοιπόν από το Σαββατοκύριακο τι θα φορέσετε. Εχετε τα τουλάχιστον κατά νου. Πλυμένα και σιδερωμένα έτοιμα να φορεθούν.

Τι κάνουν οι συνεπείς και δεν αργούν ποτέ στα ραντεβού τους -7 κόλπα | iefimerida.gr 2
  • Δεν ψάχνουν για τα πράγματά τους το πρωί 

Ποιος δεν έχει χάσει χρόνο ψάχνοντας κλειδιά, τσάντες, πορτοφόλια, κάρτες και χίλια άλλα το πρωί; Δημιουργώντας μια ρουτίνα ως προς το πού βρίσκονται αυτά μέσα στο σπίτι, τότε κερδίζετε τουλάχιστον 5 με 10 λεπτά κάθε πρωί. Το διακοσμητικό μπολάκι δίπλα στην πόρτα είναι εξαιρετικά βοηθητικό...

Τι κάνουν οι συνεπείς και δεν αργούν ποτέ στα ραντεβού τους -7 κόλπα | iefimerida.gr 3
  • Ακολουθούν τον κανόνα του 40%

Ναι, υπάρχει και τέτοιος κανόνας. Αποκαλείται «κανόνας του 40%» από τους ερευνητές γιατί απλά βάση αυτού ο χρόνος που υπολογίζει ότι θα χρειαστεί κάποιος για να φθάσει στο ραντεβού του ενδέχεται να είναι κατά 40% περισσότερος. Δηλαδή αν πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε 30 λεπτά για να φθάσετε στο δείπνο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι ίσως τελικά χρειαστείτε 42.

Τι κάνουν οι συνεπείς και δεν αργούν ποτέ στα ραντεβού τους -7 κόλπα | iefimerida.gr 4
  • Ξέρουν ότι μπορεί να αργήσουν οι άλλοι 

Οταν οι συνεπείς «χτίζουν» το πρόγραμμά τους, λαμβάνουν υπόψη ότι μπορεί να αργήσουν οι... άλλοι. Συγκεκριμένα, υπολογίζουν ότι το προηγούμενο ραντεβού από αυτούς στο γιατρό, το κομμωτήριο ή όπου αλλού μπορεί να καθυστερήσει κατά 15. Και έτσι προγραμματίζουν το δικό τους υπόλοιπο χρόνο αναλόγως...

Τι κάνουν οι συνεπείς και δεν αργούν ποτέ στα ραντεβού τους -7 κόλπα | iefimerida.gr 5
  • Βάζουν στο off τα social media 

Πόσες φορές σας έχει τύχει να μπείτε στο προφίλ του φίλου σας από το σχολείο στο Facebook και να μείνετε να χαζεύετε επί ώρες; Πολλές. Οι συνεπείς δεν θα το έκαναν ποτέ.

Τι κάνουν οι συνεπείς και δεν αργούν ποτέ στα ραντεβού τους -7 κόλπα | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραντεβού συνεπείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ