Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι θα ζητήσω από τον Τσίπρα στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών [διάγραμμα] - iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι θα ζητήσω από τον Τσίπρα στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών [διάγραμμα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον φάκελο που θα περιέχει το Εθνικό Σχέδιο της ΝΔ για το προσφυγικό θα παρευρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και έδωσε ήδη μια πρόγευση.

Με ανάρτησή του στο Τwitter ο πρόεδρος της ΝΔ αποκάλυψε τι θα πει στον πρωθυπουργό στο συμβούλιο:

Kyriakos Mitsotakis ‏@kmitsotakis

Αυτές είναι οι 4 δράσεις που θα ζητήσω να υλοποιηθούν από την κυβέρνηση στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών #prosfygiko

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι θα ζητήσω από τον Τσίπρα στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών [διάγραμμα] | iefimerida.gr 0

Στη ΝΔ είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή. Ενώ αρχικά ζήτησε στήριξη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το προσφυγικό, τηλεφωνώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συνέχεια, επί 45 λεπτά, εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ.

Μάλιστα, κύκλοι της Συγγρού, αλλά και στο μπρίφινγκ ο κ. Κουμουτσάκος, περιέγραφαν με το ψυχιατρικό παράδειγμα του δόκτωρος Τζέκιλ και του κυρίου Χάιντ το γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας είχε τηλεφωνήσει το πρωί στον κ. Μητσοτάκη για το προσφυγικό και λίγες ώρες αργότερα, στο Κοινοβούλιο, τορπίλιζε τη συνεννόηση που είχε ζητήσει από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη ΝΔ εκτιμούν ότι την ώρα που η χώρα βιώνει αυτή την πρωτοφανή κρίση με τις χιλιάδες προσφύγων, η κυβέρνηση παρακολουθεί αμέτοχη τις εξελίξεις, με την Αυστρία και τα δυτικοβαλκανικά κράτη να βάζουν όρους στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ