Οι τελευταίες σκέψεις του Σίλβα ενόψει Αντερλεχτ - Ποιοι μένουν εκτός 11άδας Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Οι τελευταίες σκέψεις του Σίλβα ενόψει Αντερλεχτ - Ποιοι μένουν εκτός 11άδας Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελάχιστες ώρες απομένουν πλέον για την σπουδαία μάχη του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ με στόχο την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League και ο Μάρκο Σίλβα διαμορφώνει τις τελευταίες σκέψεις του για τη βασική 11άδα.

Ουσιαστικά τρεις θέσεις είναι αυτές που δεν έχουν βρει ακόμη κάτοχο. Ο Σιόβας, ο οποίος εμφανίστηκε να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, αναμένεται να μείνει στον πάγκο και ο Πορτογάλος τεχνικός να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Αν συμβεί αυτό, τότε, Μποτία και Ντα Κόστα θα αγωνιστούν ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Ομάρ δεξιά. Στα αριστερά δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Σαλίνο, στον οποίο δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη για τα αμυντικά του καθήκοντα ο Σίλβα, συγκριτικά με τον Μαζουακού.

Στη μεσαία γραμμή ο Μιλιβόγεβιτς είναι ο ένας σίγουρος και μένει να αποφασιστεί αν ο Καμπιάσο ή ο Ζντιέλαρ θα είναι αγωνιστούν πλάι του.

Αν ο Τσόρι πάρει θέση βασικού μπροστά τους, τότε ο Φορτούνης θα μετατοπισθεί στο ένα άκρο με τον Ντουρμάζ στο άλλο ενώ αν ο Αργεντινός μείνει στον πάγκο, τότε ο Σεμπά θα είναι αυτός που θα πάει στα δεξιά με τον Ιντέγε φυσικά να έχει θέση βασικού και στις δύο περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μαρκο σιλβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ