Επίθεση στον Παπαδήμο από τον Νεοδημοκρατικό Τύπο - iefimerida.gr

Επίθεση στον Παπαδήμο από τον Νεοδημοκρατικό Τύπο

Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκαλούν οι συντονισμένες σημερινές αντιδράσεις του Τύπου αλλά και ηλεκτρονικών μέσω που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά, στην ενδεχόμενη επιλογή Παπαδήμου για την πρωθυπουργία.
Είναι ενδεικτικό ότι η ναυαρχίδα της ΝΔ, ο Ελεύθερος Τύπος έχει πρωτοσέλιδο με τίτλο «Τελεσίγραφο για Παπαδήμο από ΜΜΕ και... μισό ΠΑΣΟΚ» και μιλά για «τρεις απαιτήσεις Παπαδήμου» ενώ επισημαίνει ότι έγινε «διαδήλωση» κατά Πετσάλνικου από Καρατζαφέρη, Ντόρα και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Στο κύριο άρθρο της ίδιας εφημερίδας με τίτλο «Σκηνικό εκτροπής» καλείται η ΝΔ στην περίπτωση που πρωθυπουργός είναι ο κ. Παπαδήμος με τους δικούς του όρους, να επανεξετάσει τη θέση για συμμετοχή της στην κυβέρνηση και να περιοριστεί μόνο στη ψήφιση της δανειακής σύμβασης ώστε να αποδεσμευτεί η 6η δόση και να πάμε σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου.

Ακόμα πιο σκληρό τίτλο έχει η εφημερίδα «Δημοκρατία» που γράφει: «Μπουρλότο. Οι δανειστές και η διαπλοκή επαναφέρουν τον Παπαδήμο οποίος έχει το θράσος να βάζει όρους στον Σαμαρά».
Ανάλογη φρασεολογία χρησιμοποιούν και ηλεκτρονικά μέσα που στηρίζουν αναφανδόν τον κ.Σαμαρά ο οποίος όμως επανειλημμένως χθες βραδύ δήλωσε πώς η ΝΔ θα ψηφίσει ΟΠΟΙΟΝ επιλέξει το ΠΑΣΟΚ, γιατί στόχο έχει να γίνουν γρήγορα οι εκλογές.

Μένει να φανεί αν ο κ. Σαμαρας θα επιμείνει στις δηλώσεις του η αν οι σημερινές αναφορές στον φιλικό με τη ΝΔ Τύπο δεν είναι τυχαίες αλλά σημαίνουν και νέα αλλαγή γραμμής από τη Συγγρού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ