Προετοιμάστε τα υγιεινά γεύματα όλης της εβδομάδας - Η νέα μόδα του Instagram - iefimerida.gr

Προετοιμάστε τα υγιεινά γεύματα όλης της εβδομάδας - Η νέα μόδα του Instagram

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα τάση θέλει τους εργαζόμενους να παίρνουν πλέον στο γραφείο, φαγητό από το σπίτι. Η προετοιμασία για την υγιεινή διατροφή εκτινάσσεται μέσω του Instagram όπου το νέο trend που κυριαρχεί, θέλει κυρίως τις γυναίκες να προετοιμάζουν έως και 5 γεύματα για τις μέρες της εβδομάδας και στη συνέχεια να τα φωτογραφίζουν.

Το hashtag #mealprep και #mealprepdaily έχει γίνει από τα αγαπημένα θέματα στους κατόχους λογαριασμών στο Instagram που ενδιαφέρονται για την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική.

Από τις διάσημες γυμνάστριες μέχρι τις μαμάδες και τις νεαρές εργαζόμενες, η προετοιμασία του φαγητού έχει αποκτήσει άλλη έννοια πλέον μέσω των social media.

Προετοιμάστε τα υγιεινά γεύματα όλης της εβδομάδας - Η νέα μόδα του Instagram | iefimerida.gr 0

Η αναζήτηση ενός τρόπου με τον οποίο θα εξοικονομούσαν χρόνο αλλά θα διατηρούσαν την υγιεινή διατροφή, οδήγησε στο #mealprep.

Το νέο αυτό trend δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια φωτογραφία, η οποία περιέχει από τέσσερα έως πέντε γεύματα για όλη την εβδομάδα, τα οποία ετοιμάζονται συνήθως κάθε Κυριακή. Αυτή η φωτογραφία ανεβαίνει στους προσωπικούς λογαριασμούς του Instagram με τα συγκεκριμένα hashtags να εουν δημιουργήσει εδώ και λίγες ημέρες ένα topic, το οποίο αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές.

Προετοιμάστε τα υγιεινά γεύματα όλης της εβδομάδας - Η νέα μόδα του Instagram | iefimerida.gr 1

Κοτόπουλο, λαχανικά, φρούτα και η απαραίτητη δόση τροφών πλούσιων σε υδατάνθρακες κυριαρχούν στις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Νίκι Σαρπ, personal trainer ήταν από τις πρώτες που άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες με την «προετοιμασία φαγητού».

Προετοιμάστε τα υγιεινά γεύματα όλης της εβδομάδας - Η νέα μόδα του Instagram | iefimerida.gr 2

Εκτός πάντως από το κίνημα υπέρ της καλής διατροφής, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως μέσω των φωτογραφιών, παίρνουν ιδέες για τα γεύματα των επόμενων εβδομάδων.

Προετοιμάστε τα υγιεινά γεύματα όλης της εβδομάδας - Η νέα μόδα του Instagram | iefimerida.gr 3

Εκτός πάντως από το χρόνο, οι λάτρεις του «προετοιμασμένου φαγητού» δηλώνουν πως εξοικονομούν και αρκετά χρήματα αφού ξέρουν ακριβώς πόσα χρειάζονται για τη διατροφή τους ανά εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ