Η μεγάλη ώρα της πρόκρισης - Ανατροπή ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αντερλεχτ - iefimerida.gr

Η μεγάλη ώρα της πρόκρισης - Ανατροπή ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αντερλεχτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς... μέχρι το επόμενο δίνει απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αντερλεχτ (22:05, OTE Sport 2) στο «Γ.Καραϊσκάκης» αναζητώντας την ανατροπή μετά την ήττα με σκορ 1-0 στις Βρυξέλλες πριν μια εβδομάδα.

Στο Βέλγιο, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα αν και ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφερε να βρει αντίδραση στο γκολ των Βέλγων και σήμερα καλείται να πάρει νίκη με σκορ 2-0 προκειμένου να προκριθεί στη φάση των «16» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός μετά από δύο συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη κατάφερε να επανέλθει στις νίκες απέναντι στον Ατρόμητο και το 4-0 επί της ομάδας του Περιστερίου, ήταν το καλύτερο τονωτικό ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με την Αντερλεχτ.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο αφού από το μεσημέρι της Δευτέρας, είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια ενώ στις κερκίδες του «Γ.Καραϊσκάκης» θα υπάρχουν και οπαδοί της Αντερλεχτ, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως δυσκολεύτηκε περισσότερο από ποτέ όσον αφορά τα πρόσωπα με τα οποία ξεκινήσουν στο ματς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ζντιέλαρ και ο Μιλιβόγεβιτς, με τους Ντουρμάζ και Σεμπά (ή Φορτούνης). Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης (ή ο Τσόρι) και τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Μπεσνίκ Χάσι θα παρατάξει με 4-4-1-1 την Άντερλεχτ στο φαληρικό γήπεδο. Η πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Προτό (τερματοφύλακας), Ναχάρ, Κάρα, Ντεσάχτ, Μπίντερ (άμυνα), Ντεφούρ, Μπάτζι, Πρετ, Ατσεαμπόνγκ (η τετράδα στα χαφ), Τζούρισιτς (επιτελικός μέσος) και Οκάκα (σέντερ φορ). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρόεφ, Νούτινγκ, Εσνακαλά, Χέιλεν, Τίλεμανς, Ντεντόνκεν, Σουάρεζ, Σίλα και Εζεκιέλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Αντερλεχτ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ