Ο Joaquin Phoenix σε ταινία ενάντια στην Σαϊεντολογία - iefimerida.gr

Ο Joaquin Phoenix σε ταινία ενάντια στην Σαϊεντολογία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωταγωνιστής του I Am Still Here ενώνει τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη του Θα Χυθεί Αίμα, Paul Thomas Andreson σε μια ταινία που κατακρίνει τις μεθόδους προσηλυτισμού της Σαϊεντολογίας.

Η ταινία ακόμα δεν έχει ούτε επίσημο τίτλο, αλλά εικάζεται πως θα αποκαλείται The Master. H υπόθεση της ταινίας θα αφορά την περίεργη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν πνευματικό ηγέτη (The Master) ενός θρησκευτικού κινήματος που μοιάζει πολύ με αυτό της Σαϊεντολογίας, με έναν άστεγο αλκοολικό (αυτόν τον ρόλο θα ερμηνεύσει ο Joaquin) που εντυπωσιάζεται από τα κηρύγματα του The Master και γίνεται το δεξί του χέρι. Μάλιστα οι κακές γλώσσες στο Χόλυγουντ αναφέρουν ότι ο ρόλος του Joaquin είχε αρχικά προταθεί στον Jeremy Renner ο οποίος όμως αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά την εμφάνισή του στο τελευταίο Mission Impossible στο πλευρό του Tom Cruise που είναι ευρέως γνωστό ότι ασπάζεται την Σαϊεντολογία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ