Παράπονα Τσίπρα σε Μέρκελ: Δεν γίνεται να συμφωνούμε ομόφωνα πριν 5 μέρες και να μην εφαρμόζονται - iefimerida.gr

Παράπονα Τσίπρα σε Μέρκελ: Δεν γίνεται να συμφωνούμε ομόφωνα πριν 5 μέρες και να μην εφαρμόζονται

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα... παράπονά του στο Βερολίνο για τη συμφωνία που αφορά στο προσφυγικό μετέφερε ο πρωθυπουργός, ο οποίος είχε τηλεφωνική συνομιλία με την Άνγκελα Μέρκελ ενεργοποιώντας και τους Ευρωπαϊκούς παράγοντες.

Κύκλοι από το Μέγαρο Μαξίμου, υπογραμμίζουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε στη Γερμανίδα Καγκελάριο την έντονη δυσαρέσκειά του για τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων σχετικά με τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. «Δεν γίνεται να συμφωνούμε ομόφωνα κάποια πράγματα πριν από 5 ημέρες και ύστερα να μην εφαρμόζονται», φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός στην Ανγκελα Μέρκελ.

Επιπλέον, ζήτησε και υπήρξε συμφωνία να στηριχθεί η Ελλάδα, να ενταθεί η προσπάθεια για την εφαρμογή όλων των συμφωνηθέντων και να ξεκινήσει άμεσα η αποστολή του ΝΑΤΟ με στόχο την εξάρθρωση των δικτύων διακινητών ανθρώπων και τη μείωση την προσφυγικών ροών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ