Τι είπαν Μητσοτάκης - Παυλόπουλος για το προσφυγικό - iefimerida.gr

Τι είπαν Μητσοτάκης - Παυλόπουλος για το προσφυγικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη ανησυχία του για το εκρηκτικό πρόβλημα του μεταναστευτικού-προσφυγικού στη χώρα, κατέθεσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες, ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε στον Προκόπη Παυλόπουλο ότι θέλει να μοιραστεί μαζί του τις «πολύ έντονες ανησυχίες» για την εξέλιξη του προσφυγικού-μεταναστευτικού στη χώρα μας.

Ο σύντομος διάλογος Παυλόπουλου-Μητσοτάκη

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πρόεδρε καλώς ήλθατε.
  • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, έχω τη χαρά να σας επισκέπτομαι και πάλι, διότι έχω πολύ έντονες ανησυχίες για τις εξελίξεις στο προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα, τις οποίες θα ήθελα και να συζητήσω μαζί σας.
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ κύριε Πρόεδρε. Ευχαριστώ πολύ και για το γεγονός ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες, έχουμε την δυνατότητα να ανταλλάσσουμε αυτές τις απόψεις. Είναι εξαιρετικά χρήσιμες και για την άσκηση των δικών μου καθηκόντων.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ