«Συνθήματα τέλος»: Την Παρασκευή ξεκινάει το συνέδριο του Ποταμιού - iefimerida.gr

«Συνθήματα τέλος»: Την Παρασκευή ξεκινάει το συνέδριο του Ποταμιού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κεντρικό σλόγκαν «Συνθήματα Τέλος» το Ποτάμι επιχειρεί να διαφοροποιηθεί στο 2ο Συνέδριό του που ξεκινά την Παρασκευή.

Μετά το Λαύριο, όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Συνέδριο, επιλέγει δυτικά προάστια και το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για τη συνάντηση των μελών και φίλων του Κινήματος.

Την Παρασκευή το βράδυ λίγο μετά τις 8 αναμένεται ο Επικεφαλής του Κινήματος Σταύρος Θεοδωράκης να παρουσιάσει την πρότασή του.
Το Σάββατο το συνέδριο ξεκινά με το ντιμπέιτ που οργανώνουν οι νέοι του Κινήματος ανάμεσα σε δύο ηγετικές φυσιογνωμίες της Ευρώπης, τον Σοσιαλιστή Τζιάνι Πιτέλα και τον Φιλελεύθερο Γκι Φέρχοφσταντ.
Την ίδια μέρα με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.

«Συνθήματα τέλος»: Την Παρασκευή ξεκινάει το συνέδριο του Ποταμιού  | iefimerida.gr 0

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Ποταμιού εν όψει του συνεδρίου του κόμματος ανέφερε «Οι στόχοι του συνεδρίου είναι κατ' αρχάς να επιβεβαιώσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος σήμερα. Ταυτόχρονα να δούμε πώς θα δυναμώσουμε το Ποτάμι. Μια αποτελεσματικότερη οργάνωση και ένας διάλογος με τις δυνάμεις που συγκρούονται με τον λαϊκισμό και την παρακμή».
«Θέλουμε να γίνουμε η αφορμή για να ανατραπεί το παλιό χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα. Ο κ. Τσίπρας αποδείχθηκε συνέχεια του παλιού. Διορίζει όπως διόριζαν και αυτοσχεδιάζει όπως αυτοσχεδίαζαν. Κανένα νέο σχέδιο για τη χώρα. Εμείς και σχέδιο έχουμε και καθαρά χέρια»,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ