Τραμπ για κάποιον που διαμαρτυρήθηκε σε ομιλία του: Θέλω να του ρίξω μπουνιά, να τον πάρουν με φορείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τραμπ για κάποιον που διαμαρτυρήθηκε σε ομιλία του: Θέλω να του ρίξω μπουνιά, να τον πάρουν με φορείο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκείνος, διεκδικεί το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και δηλώνει ότι θα ήθελε να ρίξει μπουνιά και να βάλει σε φορείο κάποιον που τον διέκοψε. Και όσοι τον ακούν, ζητωκραυγάζουν.

Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ και οι υποστηρικτές του. Και το περιστατικό συνέβη σε ομιλία του στο Λας Βέγκας. Κάποια στιγμή, ένας μεσήλικας άνδρας διαμαρτυρήθηκε και τον διέκοψε, πριν οδηγηθεί την έξοδο από τους άνδρες ασφαλείας, χωρίς να προκληθεί ένταση.

Ο μεγιστάνας όμως, διεκδικητής του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών, βρήκε την ευκαιρία για να δώσει ένα ακόμη δείγμα του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του. «Ξέρετε κάτι; Μου λείπουν οι παλιές καλές ημέρες. Δεν σου επιτρέπουν πλέον να απαντήσεις με μπουνιά σε κάποιον. Ξέρετε τι έκαναν παλιά σε τύπους σαν και αυτόν, σε μέρη όπως αυτό εδώ; Θα τον έπαιρναν με φορείο», είπε ο Τραμπ και δεν σταμάτησε εκεί «Οι φρουροί είναι πολύ ευγενικοί και βγαίνει χαμογελαστός. Σας το λέω, θα ήθελα να του ρίξω μία μπουνιά στο πρόσωπο», πρόσθεσε.

Η αντίδραση του κόσμου σε όλα αυτά; Χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν αποθεώνοντας τον Τραμπ για τα λεγόμενά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Χρίσμα μπουνιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ