O αγώνας Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ είναι μόνο στα κανάλια Novasports! - iefimerida.gr

O αγώνας Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι φίλοι του μπάσκετ το διήμερο Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου - Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, τον αγώνα Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ και άλλα 6 παιχνίδια για την 8η αγωνιστική του Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου με έξι αγώνες, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον αγώνα Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ, που θα προβληθεί στις 21:15 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV). Στην περιγραφή από το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι ο Χρήστος Καούρης, στο σχόλιο ο Νικήτας Αυγουλής και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Καπίρης. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, στις 18:00 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υποδεχθεί τη Χίμκι, σ’ ένα παιχνίδι που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 19:30 η Νταρουσάφακα θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα Μάλαγα, με τον αγώνα να προβάλλεται από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου. Στις 20:00 το Novasports 7 θα καλύψει το παιχνίδι Λοκομοτίβ Κούμπαν – Τσεντεβίτα σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 4 η αναμέτρηση Μπάμπεργκ – Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα και στις 21:30 στο Novasports 3 το παιχνίδι Λαμποράλ Κούτσα – Ζαλγκίρις Κάουνας σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 21:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβάλλουν την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Αναντόλου Εφές σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 23:45, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ