Τσακαλώτος, Μπακογιάννη σε εκδήλωση του BBC στο Μέγαρο Μουσικής - iefimerida.gr

Τσακαλώτος, Μπακογιάννη σε εκδήλωση του BBC στο Μέγαρο Μουσικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκδήλωση «BBC World Questions: Europe and Greece», την οποία συντονίζει ο Βρετανός δημοσιογράφος Jonathan Dimbleby και πραγματοποιείται στις 19.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα συμμετέχει ως ομιλητής ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στο πάνελ των ομιλητών μετέχουν, επίσης, η Ντόρα Μπακογιάννη, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων Δέσποινα Κουτσούμπα και ο επικεφαλής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις διεθνείς σχέσεις στο Βερολίνο Josef Janning.

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης, ο Jonathan Dimbleby θα προσκαλέσει μέλη από το ακροατήριο να θέσουν στο πάνελ των ομιλητών ερωτήσεις που αφορούν στην Ελλάδα και το μέλλον της. Σημειώνεται ότι το World Questions είναι αγγλόφωνη εκδήλωση και θα πραγματοποιηθεί χωρίς διερμηνεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ