Γεροβασίλη: Σε κάθε περίπτωση η μεταρρύθμιση για το Αγροτικό θα προχωρήσει... - iefimerida.gr

Γεροβασίλη: Σε κάθε περίπτωση η μεταρρύθμιση για το Αγροτικό θα προχωρήσει...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφής ότι «σε κάθε περίπτωση η μεταρρύθμιση για το αγροτικό θα προχωρήσει» ήταν η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι μία από τις βασικές της προτεραιότητες είναι η στήριξη του αγροτικού κόσμου.

«Καλούμε τους μικρούς και μεσαίους αγρότες να μελετήσουν τις προτασεις μας», είπε, και ξεκαθάρισε ότι το νομοσχέδιο θα προχωρήσει κανονικά.

Σε ότι αφορά στο προσφυγικό, ανέφερε: «Αυτά που συμφωνήθηκαν φαίνεται να αμφισβητούνται από κατώτερους αξιωματούχους κρατών ή μελών. Βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με την Ολλανδική προεδρία. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει και σήμερα τις ενέργειες που κρίνονται αναγκαίες. Το επιχειρησιακό σχέδιο του ΝΑΤΟ δεν έχει κατατεθεί ακόμα γιατι προβάλλει ενστάσεις η Τουρκία. Εμείς ζητάμε να εφαρμοστεί η συμφωνία».

Στη συνέχεια, και με επίκεντρο τη διαπραγμάτευση είπε πως οι επαφές σε επίπεδο κλιμακίων συνεχίζονται. «Χρειάζεται να διευκρινιστεί η στάση του ΔΝΤ. Από Ευρωπαικής πλευράς εχει υπογραμμιστεί η ανάγκη να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση», είπε η κ. Γεροβασίλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ