Συγκέντρωση οικονομολόγων και φοροτεχνικών έξω από το ΥΠΟΙΚ [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκέντρωση οικονομολόγων και φοροτεχνικών έξω από το ΥΠΟΙΚ [εικόνες]

EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Καραγεώργη Σερβίας προχώρησαν, φοροτεχνικοί, οικονομολόγοι και άλλοι επιστήμονες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό.

Οπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη των επιστημονικών φορέων οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, καθώς θεωρούν ότι το παρόν προσχέδιο, ακόμη και υπό την εκδοχή των τροποποιήσεών του, διατηρεί απροκάλυπτα τον φορολογικό και δημοσιονομικό του χαρακτήρα, αγνοώντας τις αρχές του ασφαλιστικού δικαίου.

Συγκέντρωση οικονομολόγων και φοροτεχνικών έξω από το ΥΠΟΙΚ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Επαναλαμβάνουν ότι ο όποιος διάλογος πρέπει να γίνει επί τη βάσει του ασφαλίστρου και της παροχής και όχι επί φορολογικού χαρακτήρα ποσοστών επί του εισοδήματος. Ζητούν να μην ενταχθούν στον ενιαίο φορέα ασφάλισης και επιφυλάσσονται, όταν θα έχουν στα χέρια τους συγκεκριμένα ποσοτικά στοιχεία και μελέτες αναλογιστικές, να προβούν και στην κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων. Σημειώνεται ότι αύριο θα πραγματοποίησουν παράσταση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Συγκέντρωση οικονομολόγων και φοροτεχνικών έξω από το ΥΠΟΙΚ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Συγκέντρωση οικονομολόγων και φοροτεχνικών έξω από το ΥΠΟΙΚ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οικονομολόγοι λογιστές ΥΠΟΙΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ