Πολωνία και Βουλγαρία «κλέβουν» τα σκήπτρα στα ski resorts - Προτίμηση λόγω τιμών - iefimerida.gr

Πολωνία και Βουλγαρία «κλέβουν» τα σκήπτρα στα ski resorts - Προτίμηση λόγω τιμών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιο φθηνές λύσεις έψαξαν φέτος οι λάτρεις των χειμερινών σπόρ αφού χειμερινά θέρετρα από την Πολωνία και τη Βουλγαρία μπήκαν στη λίστα των Top-10 προορισμών για πρώτη φορά.

Ισως να μην έχουν την αίγλη και τη φήμη από το Courchevel όμως κέρδισαν μια θέση στις προτιμήσεις του κόσμου. Τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τη σεζόν 2015-2016 φέρνουν την Zakopane της Πολωνίας να βρίσκεται στην 3η θέση της προτίμησης του κόσμου που ψάχνει ένα χειμερινό θέρετρο για σκι ενώ το μέρος που επισκέφθηκαν οι περισσότεροι παρέμεινε και φέτος το Morzin στη Γαλλία.

Πολωνία και Βουλγαρία «κλέβουν» τα σκήπτρα στα ski resorts - Προτίμηση λόγω τιμών | iefimerida.gr 0

Την ώρα μάλιστα που η πρώτη 10άδα αποτελούνταν όλα αυτά τα χρόνια από προορισμούς σε Γαλλία και Αυστρία, εκτός από την Πολωνία έρχεται να μπει δυναμικά και η Βουλγαρία.

Πολωνία και Βουλγαρία «κλέβουν» τα σκήπτρα στα ski resorts - Προτίμηση λόγω τιμών | iefimerida.gr 1

Κατά μέσο όρο, η διανυκτέρευση στο Courchevel κοστίζει περίπου 350 ευρώ, στην Zakopane πέφτει στα 70 ευρώ όπως ακριβώς και στο Bansko της Βουλγαρίας, μετατρέποντάς τους σε αγαπημένους προορισμούς φέτος.

Πολωνία και Βουλγαρία «κλέβουν» τα σκήπτρα στα ski resorts - Προτίμηση λόγω τιμών | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χειμερινά σπορ σκι resort
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ