Μητσοτάκης για πόθεν έσχες: Ημουν σε διάσταση τότε με τη Μαρέβα - iefimerida.gr

Μητσοτάκης για πόθεν έσχες: Ημουν σε διάσταση τότε με τη Μαρέβα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντώντας στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το πόθεν έσχες του, ο πρόεδρος της ΝΔ επετέθη στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε για ασύστολη χυδαιολογία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ επισημαίνεται ότι το διάστημα 2006-2014 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σε επίσημη διάσταση με την σύζυγό του Μαρέβα και γι' αυτό δεν υπέβαλε κοινή φορολογική δήλωση και κοινή δήλωση πόθεν έσχες, όπως τον εγκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σε απόλυτο συντονισμό με παρασυστήματα δημοσιογραφίας χυδαιολογεί ασύστολα. Γυρίζει την πολιτική ζωή του τόπου πολλά χρόνια πίσω. Όταν ο αυριανισμός χρησιμοποιούνταν για τη σπίλωση πολιτικών αντιπάλων» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται δε ότι «είναι γνωστό σε όλους ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χρονικό διάστημα 2006 – 2014 ήταν σε επίσημη διάσταση με τη σύζυγό του Μαρέβα και εξ αυτού του λόγου δεν υπέβαλλε κοινή φορολογική δήλωση και κοινή δήλωση πόθεν έσχες».

Για να καταλήξει: «Και ενώ γνωρίζουν όλη την αλήθεια, συνεχίζουν να συκοφαντούν και να λασπολογούν. Ο άθλιος κατήφορός τους δεν έχει τέλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ