O Βαρουφάκης καλεί τους Ισπανούς να επαναστατήσουν εναντίον των Βρυξελλών - iefimerida.gr

O Βαρουφάκης καλεί τους Ισπανούς να επαναστατήσουν εναντίον των Βρυξελλών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης, και άλλοι εκπρόσωποι του νέου κόμματος αντι-λιτότητας που έχει ιδρύσει, έδωσαν ραντεβού στην Μαδρίτη από τις 19 ως τις 21 Φεβρουαρίου για να προβάλλουν το plan B εναντίον της λιτότητας και υπέρ της δημοκρατικής Ευρώπης.


«Ολη η Ευρώπη είναι ένα πεδίο μάχης εναντίον της λιτότητας και αυτή τη στιγμή το πιο ορατό κομμάτι του βρίσκεται στην Ισπανία» δήλωσε ο Βαρουφάκης από την Μαδρίτη.
Από την εκδήλωση του Βαρουφάκη έλειπαν οι Podemos και αυτό το καυτηρίασαν όλα τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, όπως είπαν, δεν έχει κανένα λόγο να εμφανίζεται με τον Γιάνη Βαρουφάκη, αφού παλεύει να μπει στην κυβέρνηση που έχουν εντολή να σχηματίσουν οι σοσιαλιστές. Ολο το τελευταίο διάστημα ο επικεφαλής των Podemos απέφυγε τη σύγκριση της Ισπανίας με την Ελλάδα, καθώς και μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Podemos. Αυτή τη σύγκριση την έκανε το Λαϊκό Κόμμα της Ισπανίας για να τρομάξει τους ψηφοφόρους που θα σκέφτονταν τα δεινά της Ελλάδας επί ΣΥΡΙΖΑ πριν ψηφίσουν Podemos.
Ο μόνος παρών στην εκδήλωση Βαρουφάκη ήταν ο ευρωβουλευτής των Podemos Miguel Urban, ο οποίος πιστεύει περισσότερο από τον Ιγκλέσιας το plan B και δηλώνει ότι αν οι Βρυξέλλες αρνηθούν να ακούσουν τις απαιτήσεις της Ισπανίας «η μόνη λύση είναι η ανυπακοή».
«Δεν έχει σημασία ποιός κυβερνά, από τη στιγμή που πάει στην Ευρώπη και πει “No pasaran !” » δήλωσε από την πλευρά του ο Γιάνης Βαρουφάκης, απο τη Μαδρίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαρουφάκης Ισπανία Βρυξέλλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ