Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια κυκλοφορεί νέα καθημερινή εφημερίδα στη Βρετανία - iefimerida.gr

Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια κυκλοφορεί νέα καθημερινή εφημερίδα στη Βρετανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις μεγαλύτερες εκδοτικές εταιρείες της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μία νέα καθημερινή εφημερίδα. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια στη χώρα και συμπίπτει με το κλείσιμο μίας άλλης.

Η Trinity Mirror, που εκδίδει τις Daily Mirror και Sunday Mirror ανακοίνωσε ότι η εφημερίδα The New Day θα κυκλοφορήσει στις 29 Φεβρουαρίου.

Η είδηση αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωση του Εβγκένι Λεμπέντεφ ότι θα σταματήσει η έντυπη έκδοση της Independent- μετά από 30 χρόνια- και θα συνεχίσει μόνο στο διαδίκτυο.

Η New Day πάντως θα έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά όχι στο ίντερνετ, όπως έγινε γνωστό, ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής της Trinity Mirror επέμεινε ότι- παρά την πτώση στις κυκλοφορίες- ο έντυπος Τύπος δεν έχει «πεθάνει».

«Τα τελευταία δύο χρόνια ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν σταματήσει να αγοράζουν εφημερίδα, αλλά πιστεύουμε ότι ένα σωστό προϊόν θα δελεάσει τους περισσότερους από αυτούς», τόνισε ο Σάιμον Φοξ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία εφημερίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ