«Τελειώνουν» τον Πράνιτς στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

«Τελειώνουν» τον Πράνιτς στον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντάνιελ Πράνιτς δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της σεζόν μετά τη νέα κακή εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΟΚ και τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του από τον κόσμο του τριφυλλιού.

Ο Κροάτης, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού όμως από την αρχή της σεζόν φέτος κινείται στη μετριότητα. Ο Πράνιτς διατηρεί θέση βασικού γεγονός που θα τον φέρει κατά πάσα πιθανότητα στα γήπεδα της Γαλλίας το καλοκαίρι στο EURO ωστόσο πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιό του, ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και από τον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να υπάρχει η διάθεση να υπάρξει ανανέωση ενώ κάτι ανάλογο ισχύει πιθανότατα και από την πλευρά του παίκτη, ο οποίος δεν επιθυμεί να συνεχίσει σε έναν σύλλογο όπου οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του είναι σχεδόν μόνιμες τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ