Με τραγικό λάθος του Μπαρόχα Ηρακλής και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία (1-1) - iefimerida.gr

Με τραγικό λάθος του Μπαρόχα Ηρακλής και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία (1-1)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της βροχής, Ηρακλής και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ένωσης σημείωσε ο Πέκχαρτ ενώ ο Ηρακλής ισοφάρισε μετά από τραγικό λάθος του Μπαρόχα.

Το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο βάσει της συνολικής εικόνα του αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό όμως στο 2ο μέρος και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φανούν πιο παραγωγικές, σε έναν αγωνιστικό χώρο που η αλήθεια είναι πως δεν ευνοούσε το καλό ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Πέκχαρτ στο 74ο λεπτό όμως πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπαρόχα «έπνιξε» αδύναμο πλασέ του Ζιαμπάρη για το τελικό 1-1. Οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία λίγο πριν το φινάλε του αγώνα. Στο 84' ο Πέκχαρτ εξ'επαφής έστειλε την μπάλα άουτ ενώ στις καθυστερήσεις ο Κολοβέτσιος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή σουτ του Βέλλιου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ηρακλής Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ