Ερχονται χιόνια και τσουχτερό κρύο το Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Ερχονται χιόνια και τσουχτερό κρύο το Σαββατοκύριακο

Αττική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απότομη αλλαγή στο σκηνικό του καιρού έρχεται το Σαββατοκύριακο με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, χιονόνερο τσουχτερό κρύο και συννεφιές.

Στην Αττική το σκηνικό του καιρού θα το συνθέτουν συννεφιές και χιονόνερο ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν χιόνια στην Πάρνηθα και στον Κιθαιρώνα. Αγρεύουν και οι άνεμοι καθώς θα φτάσουν τα 7 και τοπικά στον Eυβοϊκό τα 8 μποφόρ, ιδιαίτερα στο Κάβο Ντόρο ενώ ο υδράργυρος σε βρεθεί σε κάθετη πτώση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εώς 12 βαθμούς.

Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Ευβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, περιμένουμε συννεφιές και τοπικές βροχές ενώ την Κυριακή θα βρέξει και στα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια περιμένουμε στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε μόνο συννεφιές. Η θερμοκρασία σε μεγάλη πτώση κυρίως στη βόρεια Ελλάδα όπου θα σημειωθεί και παγετός κυρίως το πρωί και το βράδυ. Πιο αναλυτικά ο υδράργυρος θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 εώς 10 βαθμούς, στα κεντρικά από 8 εώς 12 βαθμούς και στα νησιά από 10 εώς 15 με 16 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ