Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Πρίντεζη στον Παντελίδη - Τι του αφιέρωσε ο άσος του Ολυμπιακού [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Πρίντεζη στον Παντελίδη - Τι του αφιέρωσε ο άσος του Ολυμπιακού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Πρίντεζης θέλησε να αποχαιρετίσει τον φίλο του Παντελή Παντελίδη με ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε φίλους μόνο από το χώρο του τραγουδιού αλλά και από τον αθλητισμό. Ένας από τους αγαπημένους του φίλους ήταν ο άσος του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος του αφιέρωσε ένα τραγούδι στην προσωπική του σελίδα στο facebook γράφοντας «Το αγαπημένο σου».

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Πρίντεζη στον Παντελίδη - Τι του αφιέρωσε ο άσος του Ολυμπιακού [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο Πρίντεζης ήταν φανατικός θαυμαστής του Παντελίδη και σε παλαιότερη εμφάνισή του στην τηλεόραση δεν είχε διστάσει μάλιστα να τραγουδήσει και μια από τις επιτυχίες του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ