Ανακοίνωση-διευκρίνιση του υπουργείου για το γήπεδο της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ανακοίνωση-διευκρίνιση του υπουργείου για το γήπεδο της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίδραση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας προκάλεσε η διαρροή από την πλευρά της ΑΕΚ περί δυσαρέσκειας για τις καθυστερήσεις των υπογραφών προκειμένου να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να προχωρήσουν τα έργα της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέο μέτωπο φαίνεται να ανοίγει ανάμεσα στην ΑΕΚ και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Με ανακοίνωση του το υπουργείο ρίχνει τις ευθύνες στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» επειδή ακόμα δεν έχει απαντήσει στα θέματα που θίχτηκαν με τις γνωμοδοτήσεις και τις απόψεις οι οποίες κατατέθηκαν στο πλαίσιο της διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ).

Η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει χαρακτηριστικά

«Διευκρινίσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στην πρόοδο που έχει σημειώσει η υπόθεση του έργου «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής», το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επισημαίνει τα εξής:

· Η γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, εκδόθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2016 και εστάλη στη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του υπουργείου για την αξιολόγησή της.

· Η Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙΠΑ) του ΥΠΕΝ αναμένει, από τον Νοέμβριο του 2015, τις απόψεις της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» επί των θεμάτων που θίχτηκαν με τις γνωμοδοτήσεις και τις απόψεις οι οποίες κατατέθηκαν στο πλαίσιο της διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ). Το σχετικό έγγραφο με το αίτημα προς την εταιρεία για συμπληρωματικά και διευκρινιστικά στοιχεία επί της ΜΠΕ, έχει ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2015 και ΑΠ: οικ. 153806.

Αυτά προς απάντηση δηλώσεων, οι οποίες δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα ως προς το σημείο που βρίσκεται το έργο, προφανώς λόγω ελλιπούς ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υπουργείο ανακοίνωση αεκ γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ