Φυσικό αέριο: Φτηνότερο κατά 20,72% από πέρυσι - iefimerida.gr

Φυσικό αέριο: Φτηνότερο κατά 20,72% από πέρυσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη μείωση καταγράφει η τιμή του φυσικού αερίου, εξαιτίας της πτώσης των διεθνών τιμών πετρελαίου.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΠΑ Θεσσαλίας, η τιμή του φυσικού αερίου τον Φεβρουάριο έχει σημειώσει πτώση κατά 20,72% σε σχέση με τον αντίστοιχο Φεβρουάριο του περασμένου χρόνου. Η τιμή του φυσικού αερίου μειώθηκε μάλιστα σχεδόν 2% και σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα του τρέχοντος έτους.

Για τις μειώσεις η ΕΠΑ Θεσσαλίας αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση: «Σημαντική είναι η μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου το μήνα Φεβρουάριο, η οποία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, και ανέρχεται σε 0,58 €/Nm3 (0,051 €/ kWh) για τη Θεσσαλία συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, μειωμένη κατά 20,72% σε σχέση με τον Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους, ενώ παρουσιάζει μείωση της τάξεως του 1,95% σε σχέση με τον Ιανουάριο 2016 (0,052 €/ kWh). Παράλληλα προσφέρει 24,32% / Kwh εξοικονόμηση σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Η ΕΠΑ Θεσσαλίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου και να απολαύσουν τα οφέλη του μέσα σε 30 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης. Η εν λόγω δράση αφορά κτίρια που βρίσκονται στο υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν της δράσης, μπορούν να καταθέσουν την σχετική «Αίτηση Ενδιαφέροντος» προκειμένου η Ε.Π.Α. να διενεργήσει δωρεάν αυτοψία στον χώρο τους και να τους επιδώσει την σχετική προσφορά σύνδεσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φυσικό Αέριο πτώση τιμής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ