Απογοήτευση και παράπονα για τη διαιτησία στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Απογοήτευση και παράπονα για τη διαιτησία στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από τις Βρυξέλλες απογοητευμένος με την ήττα από την Άντερλεχτ αλλά και με παράπονα από τη διαιτησία του Κροάτη διαιτητή Ιβάν Μπέμπεκ.

Οι ερυθρόλευκοι αν και καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφεραν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στο «Γ.Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 από την Άντερλεχτ ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία πως στον επαναληπτικό του Φαλήρου, θα καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο μη καταλογισμός του πέναλτι στη φάση του 33ου λεπτού αλλά και οι πολλές κίτρινες κάρτες με τις οποίες χρεώθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αποτελούν τα σημαντικότερα παράπονα του Ολυμπιακού με τον Σίλβα να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την επιστροφή του Σιόβα στο αρχικό σχήμα.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Αντερλεχτ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ