Λαφαζάνης: Βλέπω να πέφτει η κυβέρνηση- Είνα ήδη μετέωρη - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Βλέπω να πέφτει η κυβέρνηση- Είνα ήδη μετέωρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι υπάρχει πιθανότητα να πέσει η κυβέρνηση εξέφρασε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, επισημαίνοντας ότι ήδη είναι μετέωρη.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κ. Λαφαζάνης είπε: «Βεβαίως βλέπω πιθανότητα να πέσει η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση δεν στέκεται, ήδη είναι μετέωρη, έχει ένα πρόγραμμα να εφαρμόσει, ταλαιπωρεί και τη χώρα, ταλαιπωρείται και η ίδια, ταλαιπωρείται ο ελληνικός λαός στην προσπάθειά της να βρει τρόπο να εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο που δεν εφαρμόζεται.» Πρόσθεσε ότι τα φορολογικά μέτρα που εφαρμόστηκαν αντί να αποδώσουν δυστυχώς έφεραν λιγότερα έσοδα.

Ερωτηθείς αν θα ψηφιστούν τα νομοθετήματα της κυβέρνησης σε ασφαλιστικό και φορολογικό από το Κοινοβούλιο, απάντησε: «Το θεωρώ πολύ δύσκολο να περάσουν και από τη Βουλή. Οι βουλευτές είναι σε πολύ δυσχερή θέση που θα ψηφίσουν τα μέτρα και ιδιαίτερα αυτοί της επαρχίας είναι δύσκολο να πάνε στην περιφέρειά τους. Τα πράγματα εξελίσσονται εφιαλτικά για την κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λαε Λαφαζάνης πτώση κυβέρνησης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ