Στο Δημαρχείο Χαλανδρίου 100 οπαδοί του ΠΑΟ για τον Κοντονή - iefimerida.gr

Στο Δημαρχείο Χαλανδρίου 100 οπαδοί του ΠΑΟ για τον Κοντονή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Δημαρχείο Χαλανδρίου βρέθηκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τετάρτης θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους για το «λουκέτο» στη Θύρα 13, αλλά ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν ήταν εκεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού με μηχανάκια βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης έξω από το δημαρχείο του Χαλανδρίου. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» είχαν την ενημέρωση πως ο Σταύρος Κοντονής θα μιλήσει σε εκδήλωση που ήταν σε εξέλιξη και έδωσαν το «παρών» για να εκφράσουν την οργή τους και την αντίθεσή τους στην υπουργική απόφαση, με την οποία μπήκε «λουκέτο» στη θύρα 13. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, όμως, δεν ήταν εκεί και όταν το διαπίστωσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποχώρησαν. Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες παραμένουν μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός οπαδοί Κοντονής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ