Ο ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας για τα επεισόδια στο Μεσολόγγι: Eρωτήματα για τις προθέσεις των αγροτών - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας για τα επεισόδια στο Μεσολόγγι: Eρωτήματα για τις προθέσεις των αγροτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρωτοφανή επεισόδια, που δυναμιτίζουν το κλίμα και δημιουργούν ερωτήματα για τις προθέσεις ορισμένων κύκλων έκανε λόγο η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν σε διαμαρτυρία αγροτών στα γραφεία του κόμματος στο Μεσολόγγι.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση, καλούν τους αγρότες να απομονώσουν αυτές τις μειοψηφικές ομάδες. Σήμερα, επικράτησε ένταση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι, όταν δεν επετράπη είσοδος των αγροτών σε αυτά. Οι συγκεντρωμένοι ανέβηκαν στο μπαλκόνι των γραφείων και αφαίρεσαν την πινακίδα του κόμματος.

«Σήμερα 17/2/2016 γίναμε μάρτυρες πρωτοφανών επεισοδίων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι. Ολιγομελής ομάδα αγροτών από το μπλόκο του Κεφαλοβρύσου επιχείρησε να επιδώσει ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Όταν διαπίστωσαν ότι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κλειστά, παραβιάζοντας κάθε έννοια δημοκρατικής δεοντολογίας και στοιχειώδους λειτουργίας κράτους δικαίου, προέβησαν σε βανδαλισμούς και υλικές φθορές», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας.

«Την στιγμή κατά την οποία έχει ανοίξει ο δρόμος του διαλόγου της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των αγροτών για την εξεύρεση λύσεων στα αιτήματά τους, τέτοιου είδους ενέργειες προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα συνεννόησης και δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις ορισμένων κύκλων απέναντι στα πραγματικά προβλήματα των αγροτών», σημειώνεται ακόμη.

Οι αγρότες πρέπει να απομονώσουν αυτές τις μειοψηφικές ομάδες, καταλήγει η ανακοίνωση και εκφράζει τη βεβαιότητα «ότι οι τοπικές κοινωνίες, τα πολιτικά κόμματα, οι επαγγελματικοί και παραγωγικοί φορείς του νομού μας, καταδικάζουν απερίφραστα τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Μεσολόγγι αγρότες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ