Champions League, πράξη δεύτερη - Πρεμιέρα Ζιντάν στη Ρώμη - iefimerida.gr

Champions League, πράξη δεύτερη - Πρεμιέρα Ζιντάν στη Ρώμη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί στα πρώτα παιχνίδια τους στη φάση των «16» απέναντι στις Τσέλσι και Ζενίτ ενώ σήμερα Ρόμα (21:45 ΕΡΤ, OTE Sport 1) και Γάνδη (21:45 OTE Sport 2) υποδέχονται Ρεάλ και Βόλφσμπουργκ αντίστοιχα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης σε αγώνα του Champions League ευελπιστώντας να συνεχίσει με τις ίδιες καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα του και εντός συνόρων. Ο Γάλλος τεχνικός της «βασίλισσας» καλείται να σπάσει ένα αρνητικό σερί της ισπανικής ομάδας, η οποία μετράει 8 σερί αποκλεισμούς από Ιταλούς. Πέπε και Γκάρεθ Μπέιλ έμειναν στην Ισπανία ενώ για τους Ιταλούς μόνο ως θετικός οιωνός μπορεί να εκληφθεί ο ερχομός της Ρεάλ αφού η Ρόμα προκρίθηκε για τελευταία φορά στα προημιτελικά το 2008, όταν απέκλεισε τη Ρεάλ.

Στην άλλη αναμέτρηση, η πρωτάρα Γάνδη, η οποία έκανε τη μεγάλη έκπληξη στη φάση των ομίλων κοντράρεται με την Βόλφσμπουργκ, η οποία ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να τύχει στους Βέλγους την ημέρα της κλήρωσης.

Πιθανές Συνθέσεις
Ρόμα: Σέζνι – Ρούντιγκερ, Ντε Ρόσι, Μανωλάς – Φλορέντσι, Πιάνιτς, Κεϊτά, Ναϊγκολάν, Ντινιέ – Σαλάχ, Τζέκο
Ρεάλ:Νάβας – Μαρσέλο, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Ντανίλο – Μόντριτς, Κροος, Ισκο – Χάμες, Μπενζεμά, Ρονάλντο

Γάνδη:Σελς – Ασάρε, Μίτροβιτς, Νίλσεν – Κουμς, Νέτο – Ντεζάγκερ, Μιλίσεβιτς, Φοκέ – Σιμόν, Ντεπουάτρ
Βόλφσμπουργκ:Κάστελς – Τρες, Κνόχε, Ντάντε, Ροντρίγκες – Αρνολντ, Γκουστάβο – Βιεϊρίνια, Ντράξλερ, Σίρλε - Κρούσε

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζινεντίν Ζιντάν Champions League Ρομά Ρεάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ