Πέταξε για Βέλγιο ο Ολυμπιακός - Μόνο νίκη το σύνθημα κόντρα στην Άντερλεχτ - iefimerida.gr

Πέταξε για Βέλγιο ο Ολυμπιακός - Μόνο νίκη το σύνθημα κόντρα στην Άντερλεχτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τις Βρυξέλλες όπου το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι λίγες ημέρες μετά την πρώτη τους ήττα εντός συνόρων φέτος, καλούνται να ανασυνταχθούν και να διεκδικήσουν την πρόκριση στους «16» απέναντι στους Βέλγους. Η Αντερλεχτ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να φοβίζει τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ και να κοιτάξουν πλέον τους επόμενους στόχους της ομάδας.

Από την πλευρά των παικτών, ο Σεμπά ήταν αυτός που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την αναχώρηση της αποστολής τονίζοντας πως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο «Εμείς πάμε εκεί να κερδίσουμε, θα τα δώσουμε όλα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα μας βάλει ο αντίπαλος στον αγώνα. Είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαι έτοιμος και ελπίζω να κάνω ένα καλό ματς να βοηθήσω και να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Europa League Αντερλεχτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ