Δύο υπάλληλοι του υπουργείου Περιβάλλοντος απολύθηκαν για δωροδοκία - iefimerida.gr

Δύο υπάλληλοι του υπουργείου Περιβάλλοντος απολύθηκαν για δωροδοκία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην οριστική απόλυση δύο υπαλλήλων προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής καθώς η αστυνομία τους έπιασε επ' αυτοφώρο να δωροδοκούνται κατόπιν καταγγελίας ενός εστιάτορα.

Στην ανακοίνωση του το υπουργείο σημειώνει ότι «επιβάλλεται η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης (απόλυσης) δύο υπαλλήλων του ΥΠΕΚΑ, μετά από τη σχετική απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, καθώς συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω για δωροδοκία κατόπιν καταγγελίας ιδιοκτήτη εστιατορίου όπου είχαν πάει για έλεγχο».

Πληροφορίες που δημοσιεύει το Εθνος αναφέρουν ότι οι δύο υπαλληλοι υπηρετούσαν στην υπηρεσία Θορύβου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και πριν ένα χρόνο η αστυνομία τους συνέλαβε μετά από καταγγελία εστιάτορα ότι του ζήτησαν συγκεκριμένο χρηματικό ποσό προκειμένου να μην του επιβάλλουν πρόστιμο. Όπως φαίνεται, ο εστιάτορας ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας η οποία συνέλαβε τους δύο επίορκους δημοσίους υπαλλήλους την ώρα που έπαιρναν τα χρήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ