Eτοιμος για Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός – Η αποστολή για το ματς με την Αντερλεχτ - iefimerida.gr

Eτοιμος για Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός – Η αποστολή για το ματς με την Αντερλεχτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι και έπειτα από μήνες, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε... ευρωπαϊκούς ρυθμούς.

Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε στου Ρέντη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεθαυριανό πρώτο ματς με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο για τους «32» του Europa League. Το βάρος από τον Μάρκο Σίλβα έπεσε κυρίως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική, όπως και στις στημένες φάσεις. Εκτός προπόνησης έμειναν οι Ερνάνι και Πάρντο, με τον πρώτο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και τον δεύτερο να κάνει θεραπεία.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς με την Άντερλεχτ: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Το πρόγραμμα στις Βρυξέλλες

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για το Βέλγιο, όπου την Πέμπτη θα διεξαχθεί το πρώτο ματς για τη φάση των «32» του Europa League κόντρα στην Άντερλεχτ. Με την άφιξη της αποστολής στις Βρυξέλλες, το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:

19:00: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο γήπεδο Constant Vanden Stock, με τον προπονητή Μάρκο Σίλβα και τον Μανουέλ Ντα Κόστα.
19:30: Προπόνηση του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Constant Vanden Stock, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά.

Ο διαιτητής του αγώνα

Η UEFA όρισε τον Ιβάν Μπέμπεκ για να διευθύνει τον αγώνα Άντερλεχτ – Ολυμπιακός για τους «32» του Europa League. Ο 38χρονος Κροάτης ρέφερι θα βρεθεί για πρώτη φορά στο δρόμο του Ολυμπιακού, αλλά έχει «σφυρίξει» σε παιχνίδια άλλων ελληνικών ομάδων.

Ο Μπέμπεκ είχε σφυρίξει στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Σπάρτα Πράγας με 3-1 στις 28 Ιουλίου του 2009 για τον γ΄ προκριματικό του Champions League και στις 3 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς στην ήττα με 1-0 από τη Γαλατάσαραϊ -στην Πόλη- για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Επίσης, βρέθηκε στη νίκη του Άρη με 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, την 1η Δεκεμβρίου του 2010, αλλά και στην πρόσφατη ήττα του Ατρομήτου με 3-0 από την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη.

Τέλος έχει βρεθεί και σε αγώνες της Εθνικής μας (στη νίκη της Ελλάδας επί της Ουγγαρίας με 4-3 για τα προκριματικά του Euro 2016, αλλά και στην εκτός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Λετονίας, στις 7 Σεπτεμβρίου του 2012 για τα προκριματικά του Μουντιάλ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Αντερλεχτ Βρυξέλλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ