Πάνε για κυβέρνηση Πετσάλνικου ή Κακλαμάνη; - iefimerida.gr

Πάνε για κυβέρνηση Πετσάλνικου ή Κακλαμάνη;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τρελό παιχνίδι -με τα ονόματα των υποψηφίων πρωθυπουργών να έρχονται και να φεύγουν με ταχύτητα ημιώρου- παίζεται μέσα στη νύχτα. Οι τελευταίες φήμες αφορούσαν τον νυν πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο και εκπορεύονταν από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Το σενάριο αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά από κορυφαίους κυβερνητικούς παράγοντες οι οποίοι τηλεφωνώντας σε διευθυντικά στελέχη ΜΜΕ επισημαίνουν ότι δεν θα είναι αυτός ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Κι αυτό ενώ όπως όλα δείχνουν μετά από πολλές παλινδρομήσεις το όνομα του κ. Λουκά Παπαδήμου πρέπει να θεωρείται οριστικά εκτός της σχετικής λίστας.

Τη σχετική φημολογία διέψευσε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής ο οποίος επισήμανε ότι δεν παίζει ούτε το όνομα του κ. Απόστολου Κακλαμάνη.

Πάντως, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είπε μιλώντας στον Alpha ότι το θέμα έχει τελειώσει από τον κ. Αντώνη Σαμαρά και ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν όταν είναι έτοιμο το Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ