Σέντρα ξανά στο Champions League – Δύο παιχνίδια σήμερα - iefimerida.gr

Σέντρα ξανά στο Champions League – Δύο παιχνίδια σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι καλύτερες στιγμές του Champions League τώρα ξεκινούν. Τα πρώτα νοκ-άουτ παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης διεξάγονται απόψε με την Μπενφίκα να υποδέχεται τη Ζενίτ (OTE Sport 2) ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Τσέλσι (OTE Sport 1).

Στη φάση των «16» δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια. Κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το Champions League μπαίνει στα καλύτερά του μέχρι τον μεγάλο τελικό στο Μιλάνο, στις 28 Μαϊου.

Στο Παρίσι η Παρί Σεν Ζερμέν θα βρει μπροστά της για μια ακόμη χρονιά την Τσέλσι. Θα είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωπες, με τους Γάλλος να παίρνουν πέρυσι μια σπουδαία πρόκριση.

Από την πλευρά της η Τσέλσι θα αγωνιστεί με άμυνα ανάγκης καθώς Ζούμα και Τέρι είναι νοκ-άουτ και οι τέσσερις που θα παίξουν δεν έχουν αγωνιστεί φέτος άλλη φορά μαζί. Αυτό πάντως που αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι Λονδρέζοι παραμένουν αήττητοι με τον Γκους Χίντιγκ στην τεχνική τους ηγεσία.

Στη Λισαβόνα, η Μπενφίκα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Πόρτο το βράδυ της Παρασκευής για το πρωτάθλημα. Απέναντι στη Ζενίτ έχει ήδη πάρει μια πρόκριση, την περίοδο 2011-2012 ενώ οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι στο Champions League με την Ζενίτ να σημειώνει δύο νίκες.

Πιθανές Συνθέσεις:
Παρί Σεν Ζερμέν:Τραπ – Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μάξγουελ – Ραμπιό, Μότα, Ματουιντί – Ντι Μαρί, Ιμπραϊμοβιτς, Λούκας.
Τσέλσι:Κουρτουά – Αθπιλικουέτα, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Ραχμάν – Μίκελ, Φάμπρεγας – Πέδρο, Αζάρ, Γουίλιαν – Κόστα

Μπενφίκα:Ζούλιο Σέζαρ – Αντρέ Αλμέιδα, Λίντελοφ, Ζαρντέλ, Ελισέου – Πίτσι, Σάμαρης, Ρενάτο Σάντσες, Γκαϊτάν – Ζόνας, Μήτρογλου
Ζενίτ:Λοντίγκιν – Ανιουκόφ, Γκαράι, Λόμπαρτς, Κρισίτο – Χάβι Γκαρθία, Βίτσελ – Σατόφ, Χουλκ, Ντάνι - Τζιούμπα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League φαση των «16» αγώνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ