Σε 48ωρη απεργία κατεβαίνουν οι λιμενεργάτες -Πορεία αύριο στη Βουλή - iefimerida.gr

Σε 48ωρη απεργία κατεβαίνουν οι λιμενεργάτες -Πορεία αύριο στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

48ωρη απεργία λιμενεργατών και ξεκινούν τα προβλήματα στη φορτοεκφόρτωση των πλοίων.

Την κινητοποίηση πραγματοποιούν η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και η Ενωση Μονίμων και Δόκιμων Λιμενεργατών του ΟΛΠ, αντιδρώντας στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Λόγω της απεργίας προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν και στη διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων με φορτηγά, καθώς οι εργαζόμενοι των λιμανιών θα πραγματοποιήσουν συμβολικό αποκλεισμό στις πύλες του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ), αλλά και του ΟΛΠ, έως τις 14:00.

Παράλληλα προγραμματίζουν για την Τετάρτη στις 11:30 συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στην Βουλή, όπου θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λιμενεργάτες Απεργία ΟΛΠ ΟΛΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ