Τετ α τετ Βενιζέλου - Κακλαμάνη στη Βουλή επι μιάμιση ώρα - iefimerida.gr

Τετ α τετ Βενιζέλου - Κακλαμάνη στη Βουλή επι μιάμιση ώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση που κράτησε περισσότερο από μια ώρα με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη είχε το απόγευμα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Βγαίνοντας απο το γραφείο του κ. Κακλαμάνη ο κ. Βενιζέλος ρωτήθηκε αν θα βρεθεί σήμερα λύση και απάντησε : «Πρέπει να βρεθεί σήμερα λύση» ενλω προέβλεψε ότι σύντομα οι αγορες θα επιιτεθλούν σε άλλες χώρες όπβς η Ισπανία. Αναφερόμενος στη στάση του Α. Σαμαρά είπε πώς «έχει πράξει άψογα. Εκανε μια στροφή την οποία πρέπει να αιτιολογήσει και στο κόμμα του κι εγω θα το πω και δημόσια ότι η στάση τιου ήταν στάση εθνικής ευθύνης» Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επανέλαβε αρκετές φορες ότι η χωρα πρέπει να σωθεί ενω όταν ρωτηθηκε για την δικη του συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση αρνήθηκε να απαντήσει και χαιρέτισε τους δημοσιογράφους λέγοντας «πάω τώρα για ΄υπνο»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του κ. Κακλαμάνη ενεπλάκη απο το πρωί σήμερα στις συζητήσεις για το ενδεχόμενο να αναλάβει αυτός την πρωθυπουργία της χώρας, αλλα το σενάριο αυτο στην πορεία της ημέρας απομακρύνθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ