Επανέρχεται δυναμικά το σενάριο Παπαδήμου - iefimerida.gr

Επανέρχεται δυναμικά το σενάριο Παπαδήμου

κυβέρνηση εθνικής ενότητας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπαίνουν στο θρίλερ για το νέο πρωθυπουργό της χώρας στη μεταβατική κυβέρνηση καθώς επανέρχεται δυναμικά το όνομα του κ. Λουκά Παπαδήμου, όπως είχε αναφέρει το iefimerida.gr από την προηγούμενη Παρασκευή.

O κ. Παπαδήμος είναι οικονομολόγος, πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και αντιπρόεδρος της ΕΤΚ, και θεωρείται ένα πρόσωπο κατάλληλο για να φέρει εις πέρας τις δύσκολες διαπραγματεύσεις για το νέο σχέδιο διάσωσης και να προεδρεύσει στην κυβέρνηση εθνικής διάσωσης η οποία έχει να φέρει εις πέρας ένα πολύ μεγάλο και κρίσιμο για τη χώρα έργο. Δείτε εδώ το βιογραφικό του κ. Παπαδήμου.

Ποιοι στηρίζουν τη μεταβατική κυβέρνηση

Τη νέα κυβέρνηση θα στηρίξουν, εκτός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ο ΛΑΟΣ και η Δημοκρατική Συμμαχία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε αναφέρει, ο Αντώνης Σαμαράς αρχικά ζήτησε να μην μετέχουν τα δύο μικρότερα κόμματα στην κυβέρνηση συνεργασίας, ωστόσο φαίνεται πως μεταπείστηκε.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, στην νέα κυβέρνηση ενδέχεται να έχουν συμμετοχή και τα δύο αυτά κόμματα, όχι με τους κ. Καρατζαφέρη και την κυρία Μπακογιάννη αλλά με στελέχη που εκείνοι θα υποδείξουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ