Πήγε το laptop του για φτιάξιμο με υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσα - iefimerida.gr

Πήγε το laptop του για φτιάξιμο με υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσα

Αλάσκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται 80χρονος δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος πόλης στην Αλάσκα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο Τζον Σέι (φωτο) έγινε «τσακωτός» όταν πήγε το laptop του για φτιάξιμο, επειδή δεν τύπωνε. Όταν η βλάβη επιδιορθώθηκε, ο υπάλληλος που είχε αναλάβει να το φτιάξει το συνέδεσε με έναν εκτυπωτή για να το δοκιμάσει και έκπληκτος είδε να τυπώνονται σκληρές σκηνές πορνό με πρωταγωνιστές παιδιά.

Όπως εξήγησε στην αστυνομία, την οποία κάλεσε αμέσως, κατά πάσα πιθανότητα ο δημοτικός σύμβουλος προσπαθούσε να τυπώσει αυτό το υλικό όταν μπλόκαρε το laptop του, με αποτέλεσμα να μείνει στη μνήμη του μηχανήματος η τελευταία εντολή.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο σκληρός δίσκος του laptop ήταν γεμάτος με υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ αντίστοιχα cd βρέθηκαν και στο σπίτι του 80χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέι συνελήφθη ενώ βρισκόταν σε παιδική παράσταση σε σχολείο της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ