Αστυνομικός πήγε να καταθέσει υπέρ χασισοκαλλιεργητή - iefimerida.gr

Αστυνομικός πήγε να καταθέσει υπέρ χασισοκαλλιεργητή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέβη κι αυτό. Ένας εν ενεργεία αστυνομικός πήγε να καταθέσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στα Χανιά ως μάρτυρας υπεράσπισης ενός κατηγορούμενου για... χασισοφυτεία που είχε εντοπιστεί στο θερμοκήπιό του το καλοκαίρι του 2009.
Ο κατηγορούμενος σε αυτήν την περίεργη υπόθεση είναι από το Μυλοπόταμο, και φέρεται να είχε συλληφθεί και παλιότερα για την καλλιέργεια χασισοφυτειών στην ίδια περιοχή. Αυτή τη φορά όμως η δίκη του απέκτησε τραγελαφικά στοιχεία, όταν ο δικηγόρος του κάλεσε ως μάρτυρα υπεράσπισης του πελάτη του έναν εν ενεργεία αστυνομικό.

Στην ερώτηση μάλιστα της εισαγγελέως αν έχει άδεια από την υπηρεσία του για να καταθέσει σε μια τέτοια δίκη και μάλιστα ως μάρτυρας υπεράσπισης, ο αστυνομικός απάντησε ότι είχε πάρει... προφορική άδεια, με αποτέλεσμα η εισαγγελέας να ζητήσει την άμεση διακοπή της δίκης και τη σύλληψη του αστυνομικού για κατάφωρη παράβαση καθήκοντος...

Για την ιστορία, ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καθώς ήταν υπότροπος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ