Souljazz Orchestra & Kokolo Afrobeat Οrchestra - iefimerida.gr

Souljazz Orchestra & Kokolo Afrobeat Οrchestra

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Afro μουσική θα έχει την τιμητική της απόψε Πέμπτη 14 Απριλίου στο Gazarte αφού θα συναντηθούν επί σκηνής δύο από τα πιο γνωστά σχήματα της Afro.

12 μουσικοί θα εναλλάσσονται επί σκηνής, κρουστά και πνευστά θα μας μυούν στον μεθυστικό ρυθμό της Afro, της Soul Jazz και της Latin μουσικής, καθώς οι Καναδοί Souljazz Orchestra και οι Νεουορκέζοι Kokolo Afrobeat Οrchestra σε μια σπάνια σύμπραξη θα ενώσουν τις μουσικές τους δυνάμεις.

Οι Souljazz Orchestra δημιουργήθηκαν το 2002 στον Καναδά και έγιναν γνωστοί σε όλο τον κόσμο με το « Mista President» , ενώ οι Kokolo έχουν έναν χαρακτηριστικό ήχο που φέρει έντονα στοιχεία από 70s Afrobeat και έχουν γίνει γνωστοί για τους «ψαγμένους» στίχους τους και την εξαιρετική τους ικανότητα να ξεσηκώνουν το κοινό στα live τους.

Gazarte: Βουτάδων 32-34 / Τηλ.: 210 3452277, 210 34 60 347 / Στις 22:00

Εισιτήρια : Α Ζώνη: 35€/ B Ζώνη: 30€/ Γ Ζώνη: 25€/ Όρθιοι: 15€

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συναυλία Μουσική Souljazz Orchestra Kokolo Afro
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ