Το BBC έρχεται στο Μέγαρο και ζητά από τους Αθηναίους να θέσουν τις ερωτήσεις - iefimerida.gr

Το BBC έρχεται στο Μέγαρο και ζητά από τους Αθηναίους να θέσουν τις ερωτήσεις

(παρουσιαστής της εκδήλωσης ο Τζόναθαν Ντίμπλεμπι)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα σειρά εκπομπών «World Questions» του φημισμένου BBC θα ξεκινήσει αυτήν την φορά από την Αθήνα, όπου ο γνωστός δημοσιογράφος του βρετανικού καναλιού, Τζόναθαν Ντίμπλεμπι, θα φιλοξενήσει Έλληνες πολιτικούς και Αθηναίους πολίτες, σε έναν δημόσιο διάλογο για το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Όπως ανακοινώθηκε από το BBC και το MegaronPLUS, στις 23 Φεβρουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα, στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, ο Ντίμπλεμπι θα θέσει στο πάνελ του που θα απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες του δημόσιου βίου, όπως ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, τις 10 ερωτήσεις πολιτών που θα έχουν επιλεγεί νωρίτερα σχετικά με την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, αλλά και άλλα θέματα όπως η μεταναστευτική κρίση και οι οικονομικές πολιτικές λιτότητας.
Ο διάλογος αυτός που θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στα αγγλικά θα μεταδοθεί από το ραδιόφωνο του BBC, ενώ η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη, με σειρά προτεραιότητας και με την δυνατότητα προεγγραφής.

Το BBC έρχεται στο Μέγαρο και ζητά από τους Αθηναίους να θέσουν τις ερωτήσεις | iefimerida.gr 0


Όπως δήλωσε και η επικεφαλής του BBC World Service, υπεύθυνη για την εκδήλωση, Μαίρη Χόκαντει, «το BBC World Service αποτελεί την έδρα του διεθνούς δημοσίου διαλόγου. Φέρνουμε το πρόγραμμα World Questions στην Ελλάδα, όπου η οικονομική και η μεταναστευτική κρίση είχαν τεράστιες επιπτώσεις. Είμαι βέβαιη ότι οι κοινό μας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο θα θέλει να ακούσει ότι έχει να πει το κοινό στην Αθήνα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και ποιες λύσεις έχουν να προτείνουν οι διακεκριμένοι ομιλητές του πάνελ».
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Ελλάδα BBC World Questions
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ